Deconstructed Tomato Spinach Sausage Frittata

It sounds so fancy for something I threw together with leftovers! But it turned out so great, couldn’t not share! It even has a little anti-inflammatory bonus from the turmeric! Enjoy!

Recipe (1 serving)

  • 2 Eggs, beaten
  • 1/2 turmeric
  • 1 Sausage of choice (already cooked!)
  • 1/2 C spinach
  • 1 clove garlic
  • Half a large tomato
  • Salt and pepper to taste
  • Parsley for garnish

Start by sautéing sausage, spinach, tomato and garlic in some cooking oil, adding salt and pepper to taste. When fully cooked, set aside and whisk eggs with turmeric and salt and pepper, cook eggs like a simple omelet as pictured. Serve hot and your done!

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s